Студентка Університету, переможниця конкурсу від Італійського інституту фотографії, побувала в Мілані

Центр італійсько-українського співробітництва «Леонардо да Вінчі»
Фото з відвідин Італії

23–27 жовтня 2023 року на запрошення Італійського інституту фотографії з Мілана відбувся візит до Італії представників Національного університету «Львівська політехніка» – керівника Центру італійсько-українського співробітництва «Леонардо да Вінчі», викладача італійської мови, асистента кафедри прикладної лінгвістики Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Ореста Василька та студентки ІІІ курсу Інституту права, психології та інноваційної освіти Надії Гарматій.

Надія стала переможницею конкурсу, започаткованого у квітні 2023 року Інститутом фотографії з Мілана у співпраці з кураторкою Аллесією Локателлі та нашим університетом. У цьому конкурсі взяли участь понад 20 студентів Львівської політехніки, які розповіли про своє повсякденне життя через добірку фотографій, зроблених камерою чи смартфоном. Шестеро з них одержали сертифікати переможців.

У рамках візиту до Мілана відбулася низка важливих зустрічей із керівництвом Італійського інституту фотографії, на яких обговорювали питання подальшої співпраці. Також Надія Гарматій взяла участь у навчальній програмі з техніки фотографії, яку їй підготували спеціалісти Інституту.

Також відбулася відеоконференція на платформі Zoom за участю проректорки з науково-педагогічної роботи та міжнародних відносин Львівської політехніки професорки Наталії Чухрай, директора Інституту фотографії Мауріціо Каваллі, представниці Генерального Консульства України в Мілані Вікторії Фуфалко та Ореста Василька як перекладача. За підсумками зустрічі наш університет та Інститут фотографії з Мілана отримали підтримку з боку Консульства у подальшій співпраці.

За словами керівництва Італійського інституту фотографії, наша співпраця триватиме. Є багато цікавих ідей та нових спільних проєктів для реалізації.

Фото з відвідин Італії Фото з відвідин Італії Сертифікат переможця Сертифікат переможця Сертифікат переможця Сертифікат переможця Сертифікат переможця Сертифікат переможця