Студентка ОП «Міжнародні відносини» взяла участь у програмі міжнародного молодіжного обміну Erasmus+ у Литві

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з програми обміну в Литві

Студентка другого курсу освітньої програми «Міжнародні відносини» кафедри політології та міжнародних відносин Національного університету «Львівська політехніка» Марта Дмитрів із 6 до 16 листопада 2023 року брала участь у програмі міжнародного молодіжного обміну 112 Natural Importance Calling Emergency Erasmus + у місті Вільнюсі, Литва.

Впродовж 10 днів учасники молодіжного обміну працювали над дослідженням тематики екології. Захід був побудований у креативному форматі. Щодня учасники обміну брали участь у кількох воркшопах, працювали в командах, генерували нові ідеї щодо покращення екологічної ситуації в ЄС та країнах Східного партнерства, дискутували щодо проблем переробки сміття. Важливою складовою заходу став міжкультурний обмін між представниками 6 країн: Литви, України, Чехії, Грузії, Азербайджану та Угорщини.

Україну представили 6 дівчат з різних регіонів, які ознайомили зарубіжних колег із культурою, традиціями, кухнею та особливостями України. Важливим завданням у рамках заходу стало обговорення проблеми екологічної ситуації в умовах російсько-української війни, потенційні наслідки війни для екології та природи, її вплив на інші сфери суспільного життя.

Фото з програми обміну в Литві Фото з програми обміну в Литві Фото з програми обміну в Литві