Студентка ОП «Міжнародні відносини» успішно завершила навчання за програмою Erasmus+ у Варшавській політехніці

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з навчання у Польщі

Студентка бакалаврату освітньої програми «Міжнародні відносини» кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки Віталіна Кислюк успішно завершила навчання у Варшавській політехніці за програмою Erasmus+ напряму КА1. Віталіна навчалась упродовж одного семестру на факультеті управління та соціальних наук.

Студентка поділилася своїми враженнями від участі у програмі:

– Семестр, який я провела на програмі мобільності Erasmus+, був одним із найкращих періодів мого життя і став чудовим спогадом. Завдяки програмі я змогла спробувати навчання у Варшавській політехніці, прослухати різноманітні лекції та дізнатись багато нового. Викладачі були дуже привітними, інформацію подавали у цікавому форматі, а отримані знання стануть корисними у моєму подальшому професійному зростанні. Досить цікавим для мене був предмет «Бізнесове право», яке викладали викладачі-практики, що є успішними юристами, і слухати їх було саме задоволенням. Також дуже сподобалось викладання таких дисциплін як «Технології та суспільство» і «Громадська думка».

Ще однією перевагою Erasmus+ став культурний обмін та знайомства. За 4 місяці я знайшла друзів з усієї Європи й деяких країн Азії та Африки. Декілька з них стали для мене маленькою Еразмус-сім’єю. Усі вони доклалися до змін у моєму житті, навчили багато нового й дали зрозуміти, що куди б я не поїхала, завжди матиму до кого звернутися.

Зі свого боку я доклала максимум зусиль, щоб поширити культуру України, розвіяти стереотипи й донести інформацію про російсько-українську війну. Багато студентів змінили свою думку про Україну в кращий бік, а троє французів навіть відвідали Львів і Тернопіль під час війни. Тепер вони розповідають усім знайомим, наскільки чудова наша країна, які гостинні та привітні українці, й рекомендують відвідати Україну та підтримувати її в боротьбі проти ворога.

Не можу не згадати про подорожі, яких не було б, якби не Erasmus+. Під час програми я відвідала декілька міст Польщі, дві європейські держави. Це теж стало безцінним досвідом та принесло чимало нових знайомств.

Я щиро вдячна Львівській політехніці, кафедрі політології та міжнародних відносин і програмі Erasmus+ за наданий шанс, незабутні емоції та важливі знання, отримані на проєкті.

Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі