Студентка кафедри ЗМД перемогла у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт з управління персоналом

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
на конференції «Управління персоналом та економіка праці»

16–17 квітня 2018 року на базі Тернопільського національного економічного університету відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом та економіка праці».

Загалом членами галузевої конкурсної комісії було розглянуто 111 студентських наукових робіт, що надійшли на конкурс із 56 закладів вищої освіти. До участі у фінальному етапі запрошено 29 студентів – переможців першого етапу ІІ туру.

За підсумками конкурсу студентка кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» Владислава Ярошенко здобула диплом І ступеня з науковою роботою «Соціальна адаптація працівників-мігрантів в умовах євроінтеграції» (наукові керівники –доцент Христина Передало і доцент Олег Дорош).

Кафедра ЗМД вітає свою студентку-переможницю та її наукових керівників і бажає нових наукових звершень!

Повний фотозвіт – на сайті Тернопільського національного економічного університету.

на конференції «Управління персоналом та економіка праці» на конференції «Управління персоналом та економіка праці» на конференції «Управління персоналом та економіка праці» на конференції «Управління персоналом та економіка праці» на конференції «Управління персоналом та економіка праці» диплом сертифікат подяка