Студентка кафедри політології та міжнародних відносин працює волонтером за програмою Youth are the Colors of Life

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Аліна Максимюк

Аліна Максимюк, студентка кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки, працює волонтером за програмою Youth are the Colors of Life від European Solidarity Corps у співпраці з Erasmus+. Ось що вона розповідає про свою роботу:

– Цього року в мене з’явилася чудова можливість стати волонтером. Пройшовши відбір на програму Youth are the Colors of Life від European Solidarity Corps у співпраці з Erasmus+, я не могла уявити, які можливості відчиняться переді мною.

Сам проєкт передбачає роботу з дітьми за допомогою проведення освітніх, соціальних та спортивних заходів. За роки мого навчання у школі та рідній Альма-матер – Львівській політехніці – я мала можливість вивчити англійську мову на гідному рівні. Тепер я ділюся своїми знаннями і в рамках цього проєкту. Саме тут, в Анкарі, я займаюся викладанням англійської мови для дітей у місцевій школі. Це гарний шанс використати свої language skills, оскільки саме англійська мова має величезний попит для вивчання у Туреччині. У рамках програми волонтери мають змогу відвідувати уроки турецької мови, що є безумовним плюсом для перебування в Туреччині.

Загалом такі проєкти є унікальним шансом для вивчення і пізнання країн із заглибленням у культурний та побутовий рівень. Загалом я безмежно щаслива, що стала частиною цього проєкту, і раджу студентам, поки є час, використовувати всі можливості, які їм надають.