Студентка кафедри АІП взяла участь у міжнародному стажуванні за програмою Study Tours to Poland у Лодзі

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Фото зі стажування в Польщі

З 10 по 20 травня 2024 року студентка групи ПВПР-13 другого (магістерського) рівня вищої освіти кафедри адміністративного та інформаційного права Юстина Мельник, що навчається на освітній програмі «Право» Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти, взяла участь у міжнародному стажуванні за програмою Study Tours to Poland у старовинному місті Лодзі, Польща.

Study Tours to Poland – це польсько-американська програма, орієнтована на студентську молодь зі Східної Європи. 14 учасниць з України мали змогу не тільки зануритися в історію та культуру Республіки Польща, але й визначити правові засади функціонування державних установ, зрозуміти місце європейських інституцій в сучасному суспільстві, а також ближче познайомитися з неурядовим сектором. Програма міжнародного стажування була надзвичайно цікавою та насиченою, адже торкалася багатьох аспектів життя в Польщі.

Також завдяки відвідуванню Лодзького університету учасники ознайомилися з формами соціальної активності студентів та обмінялися думками про навчальні процеси України та Польщі з представниками цього закладу вищої освіти у форматі «запитання-відповідь».

Тож участь у цьому міжнародному стажуванні була не лише корисною в контексті поглиблення знань, але й захопливою завдяки яскравим моментам і новим друзям.

«Щиро дякую Національному університету «Львівська політехніка», зокрема кафедрі адміністративного та інформаційного права, за підтримку, нові можливості та мотивацію до міжнародної співпраці. Можу з упевненістю сказати, що такі програми сприяють освітньому, професійному та особистісному розвитку і надихають змінювати світ на краще!», – каже Юстина.

Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі