Студентка ІППТ посіла ІІІ місце у VII Всеукраїнському конкурсі грантового проєкту «Scholarship в Україні»

Інститут підприємництва та перспективних технологій
Ілона Марків

У березні 2021 року стартував VII Всеукраїнський конкурс грантового проєкту «Scholarship в Україні». Його мета полягає в заохоченні і стимулюванні здібних українських студентів до вивчення перспективних сфер бізнесу, фінансово та морально підтримати розвиток української молоді. Загалом у конкурсі взяли участь понад 60 студентів з усієї України.

Учасникові потрібно було написати конкурсну роботу аналітичного характеру на одну з чотирьох заданих організаторами тем. Далі незалежне журі відібрало по три найкращі роботи з кожної теми й запросило авторів цих робіт на захист у місто Дніпро 27 липня 2021 року.

Студентка ІІІ курсу Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» Ілона Марків подала конкурсну роботу на тему «Сучасний розвиток фінансових ринків в Україні та світі: проблеми та перспективи розвитку фондового ринку та недержавного пенсійного страхування». Ілона ввійшла у трійку переможців та у фіналі посіла почесне III місце.

Репортаж з місця проведення заходу

Ілона Марків Заставка заходу Ілона Марків Ілона Марків Фото із захисту Фото із захисту Фото із захисту Фото із захисту Сертифікат ІППТ