Студентка ІНЕМ успішно пройшла стажування у компанії Nexia DK і зараз продовжує свій кар’єрний шлях

Компанія Nexia DK
Ярина

Інтерв’ю з працівницею компанії Nexia DK – студенткою Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки, яка успішно пройшла стажування та зараз продовжує свій кар’єрний шлях на посаді помічника аудитора.

– Привіт, Ярино. Розкажи трохи про себе і як ти дізналася про Nexia DK.

– Я навчаюся на спеціальності облік та аудит в Національному університеті «Львівська політехніка». Цього року захистила диплом бакалавра та успішно вступила на магістратуру. Вперше почула про Nexia DK власне завдяки моєму навчальному закладу, а точніше завдяки викладачці із управлінського обліку. Разом із нею я відвідувала курси, які організовувала компанія…

– На якій посаді ти працюєш в Nexia DK? Як виглядає твій робочий день?

– Зараз я працюю на посаді помічника аудитора. Мій робочий день розпочинається близько 08:30, із чашки кави. Більшість часу в мене займає аналітична робота та робота з клієнтами – спілкування, пошук правильного підходу до них, зокрема для з’ясування та уточнення робочих моментів. Дуже часто у нас з колегами виникають дискусії – обговорюємо спірні питання, ділимося досвідом, організовуємо «брейн-шторм».

– Що для тебе найбільш цікаве у твоїй роботі?

– Мене приваблюють нетипові завдання. Новий клієнт, нові виклики – завжди можливість по-новому проявити себе у Nexia DK. Це грандіозний досвід. Робота дуже різнобічна і розширює кругозір.

– Яке твоє найбільше досягнення у Nexia DK? Чим ти пишаєшся?

– Коли я прийшла на роботу, то зрозуміла, більшість інформації – це щось нове для мене. Цього в університеті не вчили і не навчать. Спочатку сумнівалася, чи вдасться поєднувати роботу і навчання. І я таки з цим справилася. Компанія лояльно ставиться до того, що ти студент. Більше того, Nexia DK заохочує вдосконалювати свої знання і вміння, залучає до внутрішніх навчань та сприяє отриманню сертифікації ACCA. Серед здобутків можна виокремити поглиблення моїх знань з Excel завдяки конкретним завданням наставника, а також курсам, які компанія періодично організовує для своїх працівників. Ще одним моїм здобутком вважаю є те, що я виборола можливість практично реалізувати себе у професії. Крім цього, середовище Nexia DK дає змогу завжди бути в курсі бухгалтерських і податкових новинок, здобувати навички роботи із документацією та й загалом правильно організовувати свій час.

Повна версія – у матеріалі «Як працюється у Nexia DK? Чому Nexia DK відкрита для студентів?».