Студентка ІНЕМ – переможниця Всеукраїнського конкурсу робіт щодо соціально відповідального ведення бізнесу

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Вікторія Назаренко одержує нагороду

Нещодавно відбулася науково-практична конференція у рамках Всеукраїнського конкурсу наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих вчених «Соціально відповідальне ведення бізнесу – складова сталого розвитку» з нагоди 30-ї річниці Незалежності України. Вона стала завершальним заходом Конкурсу, оголошеного в червні цього року під час Тижня прав людини у сфері бізнесу.

Конференцію спільно організували та провели Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України, Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та Програма розвитку ООН в Україні. Учасниками конференції були здобувачі вищої освіти та молоді вчені, науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти, які взяли участь у Конкурсі, представники органів державної влади, наукового, експертного та бізнес-середовища, громадських і міжнародних організацій.

Від Національного університету «Львівська політехніка» на конкурс було подано дві роботи студенток IV курсу, що навчаються за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини» – Лесі Зинич («Соціально відповідальний маркетинг як інструмент сприяння сталому розвитку») та Вікторії Назаренко («Доброчесність у використанні корпоративної соціальної відповідальності як умова досягнення сталого розвитку»). Керівник наукових робіт – доцент кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Ірина Пасінович.

Конкурсна комісія визначала переможців конкурсу методом «сліпого оцінювання» та встановлювала рейтинг залежно від набраних балів. За результатами засідання Конкурсної комісії у номінації для студентів та докторантів переможцем стала Вікторія Назаренко, яка посіла перше місце.

За підсумками презентації результатів досліджень учасники науково-практичної конференції були нагороджені грамотами та призами, а їхні наукові керівники – подяками та пам’ятними подарунками.

Докладніше про подію