Студентка ІГСН була делегаткою на Генеральній асамблеї European Youth Forum в Іспанії

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото із форуму

Студентка кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних і соціальних наук Львівської політехніки (освітня програма «Міжнародні відносини») Дарʼя Бурій (група МВ-32) 16–18 травня 2024 року була делегаткою на Генеральній асамблеї European Youth Forum, що відбувалась у місті Мольїна, Іспанія. Дарʼя була представницею від Національної молодіжної ради України.

Європейський молодіжний форум є найбільшою платформою молодіжних організацій у Європі, що представляє понад 100 молодіжних організацій, які об’єднують десятки мільйонів молодих людей з усієї Європи. Форум працює над розширенням можливостей молоді брати активну участь у житті суспільства, покращувати своє життя та відстоювати права, сприяє участі молодих людей, роблячи їх каталізаторами позитивних змін та учасниками інноваційних рішень для викликів, що постають перед Європою.

На цьогорічній Генеральній асамблеї було обрано нове правління Європейського молодіжного форуму, а також прийнято позиційні документи щодо захисту демократії та європейських цінностей, захисту громадянського суспільства і громадянського простору в Грузії та становища молодіжних організацій у Європі.

«Генеральна асамблея Європейського молодіжного форуму була неймовірною і важливою подією для мене. Дуже цінно, коли твій голос має значення і ти можеш брати участь у прийнятті рішень. Спілкуючись із представниками з молодіжних рад інших країн та представниками молодіжних організацій, я відчувала неймовірну підтримку та віру в нашу країну. Молодь у Європі має особливе значення, вона є рушієм позитивних змін і прийняття рішень, збереження та поширення цінностей. Я вірю, що в майбутньому Україна стане невід’ємною частиною європейської спільноти й українська молодь матиме потужний голос у прийнятті важливих для нашої країни рішень та творенні змін», – поділилася своїми враженнями Дарʼя.

Фото із форуму Фото із форуму Фото із форуму