Студентів Університету запрошують на онлайн-презентацію українського виробника лікарських засобів АТ «Фармак»

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Заставка до заходу

Студія кар’єри Львівської політехніки запрошує студентів доєднатися до Welcome-презентації українського виробника лікарських засобів європейського рівня компанії АТ «Фармак».

АТ «Фармак» з 2010 року є лідером фармацевтичної галузі України завдяки якості та інноваціям. Компанія провадить експортну діяльність у більш ніж 50 країнах світу, виготовляє 20 нових препаратів щорічно, налічує понад 2800 працівників. Виробництво здійснюється на двох заводах компанії у містах Києві та Шостці Сумської області. Система якості «Фармак» відповідає європейським стандартам. Це дає змогу бути конкурентоспроможними на міжнародних ринках.

Компанія «Фармак» має налагоджену співпрацю з Інститутом хімії і хімічних технологій Львівської політехніки. Студенти і випускники Університету проходять практику на підприємстві й у майбутньому стають працівниками компанії.

Під час зустрічі представники АТ «Фармак» ознайомлять студентів з можливостями проходження практики та працевлаштування в компанії. Розкажуть про кар’єрне зростання, професійний розвиток і навчання молодого працівника. Також учасники зустрічі дізнаються про масштабні амбіційні проєкти компанії, бенефіти, корпоративну культуру та багато іншого.

Welcome-презентація компанії «Фармак» відбудеться 29 вересня онлайн на платформі Microsoft Teams. Початок об 11:40.

Онлайн-зустріч організовує відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки за сприяння викладачів кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Романни Петріної та Жанни Паращин.