Студентів кафедри обліку та аналізу запрошують на навчання за дуальною формою

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Кафедра обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту запрошує студентів IV курсу бакалаврату і I курсу магістратури спеціальності «Облік і оподаткування» Львівської політехніки скористатися з можливостей навчання за дуальною формою. Організація і проведення навчання проходить на базі підрозділу міжнародної аудиторської фірми з «великої четвірки» – PwC.

У разі зарахування студенти навчатимуться у Львівській філії центру надання консультаційних послуг ТОВ «ПрайсуотерхаусКуперс». Упродовж навчання у PwC Lviv SDC в рамках дуальної освіти студентів офіційно працевлаштовують за спеціальністю на посади, пов’язані з аудитом, оподаткуванням, обліком чи фінансовим аналізом (на вибір студента за результатами співбесіди). Це дає їм змогу здобувати важливий професійний практичний досвід і страховий стаж, отримувати заробітну плату й соціальний пакет, а також чимало інших можливостей. У додатку до диплома буде подано інформацію про навчання за дуальною формою, яку у світовому професійному середовищі визнають важливим компонентом підготовки спеціалістів.

За додатковою інформацією звертатися до заступника завідувача кафедри обліку та аналізу з координації стратегічного розвитку, кандидата економічних наук Володимира Чубая.

Варто зазначити, що на кафедрі обліку та аналізу вже декілька років охочі студенти успішно здобувають освіту на рівні бакалаврату і магістратури за дуальною формою навчання на базі цієї міжнародної аудиторської фірми.