Студентам кафедри АВКТ Львівської політехніки презентували кар’єрні можливості компанії ОККО

Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
Скріншот з онлайн-презентації

12 травня Студія кар’єри відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Національного університету «Львівська політехніка» спільно з кафедрою автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Інституту енергетики та систем керування організували і провели в онлайн-форматі презентацію кар’єрних можливостей від компанії ОККО.

Мережа автозаправних комплексів ОККО налічує понад 400 АЗК, 10 нафтобаз і 19 стаціонарних та мобільних лабораторій контролю якості нафтопродуктів. Також у структурі компанії діє найбільша мережа закладів харчування в дорозі, в тому числі близько 30 ресторанів.

На презентації ОККО спікерки Любов Шинкарьова (старша фахівчиня з розвитку бренду роботодавця) і Світлана Хомик (провідна експертка з підбору персоналу ОККО) розповіли про діяльність компанії, ознайомили з перспективами працевлаштування та розвитку кар’єри для студентів і випускників, надали рекомендації для створення резюме та підготовки до співбесіди. А також розказали про особливості роботи метрологічної служби й важливу роль інженера-метролога у діяльності компанії.

Окрім цього, студентам запропонували розглянути відкриті вакансії в компанії ОККО, зокрема інженера-метролога, й розповіли про вимоги до цієї відкритої пропозиції.

Під час зустрічі студенти мали можливість задати запитання спікерам і пройти віртуальний тур структурою компанії ОККО.

Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації