Студентам ІГСН презентували програму подвійних дипломів з Вармінсько-Мазурським університетом

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-презентації

7 квітня 2022 року відбулася презентація програми подвійних дипломів для студентів ІІ курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Інституту гуманітарних і соціальних наук Львівської політехніки. Програма подвійних дипломів уже п’ятий рік активно функціонує на кафедрі політології та міжнародних відносин, більше 20 студентів отримали диплом Національного університету «Львівська політехніка» та Вармінсько-Мазурського університету в Ольштині (Республіка Польща).

Координаторка програми подвійних дипломів зі сторони Вармінсько-Мазурського університету, доктор політичних наук, професор Тереса Астрамович-Лейк ознайомила студентів із перспективою навчання за програмою, структуру університету, особливостями провадження освітньої та наукової діяльності ВМУ, а також про специфіку навчання за спеціальністю «Політологія».

Позитивним є й те, що навчання за програмою подвійних дипломів для студентів Львівської політехніки здійснюється на безоплатній основі. Це відкриває для наших студентів широкі можливості для дальшого професійного розвитку. Студенти, окрім самого навчання, мають можливість проходити практику у Сеймику Вармінсько-Мазурського воєводства, знайомитися з діяльністю наукових, громадських установ, відвідувати наукові конференції, форуми. А цього року студенти активно долучились до волонтерської діяльності, допомагають українським біженцям в Польщі.

Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації