Львівський політехнік став переможцем VI Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми – 2019»

За матеріалами Освітнього порталу Львівщини
бізнес-турніру «Стратегія фірми – 2019»

Наприкінці квітня 2019 року в залі засідань колегії Міністерства освіти і науки України відбулося урочисте нагородження переможців Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми – 2019».

Волонтерський проект Турніру спрямований на формування у молоді, школярів і студентів нового, сучасного мислення, отримання відповідних компетентностей, вміння аналізувати навколишню ситуацію та прораховувати наслідки рішень, які приймаються. Бізнес-турнір у 2019 році охопив 1 930 учасників з усіх регіонів країни, які представляли понад 1 200 закладів середньої, професійно-технічної і вищої освіти з 415 міст, 145 селищ міського типу та 318 сіл України. Вже стала традицією участь у Всеукраїнських бізнес-турнірах іноземних студентів з балтійських країн та Польщі.

Традиційно Всеукраїнський бізнес-турнір «Стратегія фірми – 2019» проходив у чотирьох лігах – Учнівській, Студентській, Сімейній та Лізі наставників.

Після напружених змагань упродовж січня-квітня було визначено переможців. Зокрема, у Студентській лізі переміг студент ІІІ курсу Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Романишин.

Переможці та фіналісти турніру, крім грамот і грошових призів, отримали щирі вітання від заступника Міністра освіти і науки України Вадима Карандія, проректора Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана Тетяни Оболенської та Президента Турніру Володимира Грищенка.