Студент Львівської політехніки – володар титулу «Найкращий спортсмен місяця» за підсумками лютого 2019 року

За матеріалами ЗІК
нагороди

Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області нагородило найкращих спортсменів та тренерів Львівщини за підсумками виступів у січні та лютому 2019 року.

На урочистий захід завітало чимало відомих людей: керівники управління спорту міста та області, депутати міської та обласних рад, керівники спортивних федерацій, фізкультурно-спортивних товариств, відомств та установ, титуловані спортсмени.

За підсумками лютого 2019 року виконком відділення НОК України у Львівській області відзначив декількох володарів титулу «Найкращий спортсмен місяця». Одними з лауреатів стали санкарі: Ігор Стахів, студент Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, та Андрій Лисецький, студент Національного університету «Львівська політехніка». Спортсмени в екіпажі-двійці у лютому посіли третє місце в загальному заліку національного Кубка світу сезону 2018/2019 серед чоловіків (за підсумками дев’яти етапів). Тренери санкарів – Тарас Гарцула та Іван Баїк – одержали відзнаки найкращих тренерів.

Герої спортивних місяців, крім ексклюзивних відзнак та подарунків-сувенірів – поштових марок з їхніми зображенням, отримали грошові премії від спонсорів.