Студент Хмельницького політехнічного коледжу знову став призером Всеукраїнської олімпіади з інформатики

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
переможці

Стабільно високі результати на обласних та Всеукраїнських олімпіадах демонструють студенти Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка». Вже стало традицією, що Хмельниччину на республіканських олімпіадах представляють саме студенти цього навчального закладу – переможці обласних змагань.

В 2017 році це знову був Артур Борікун та його викладач Людмила Андріївна Соломко. На X Всеукраїнській олімпіаді з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації, що відбулась на базі Нововолинського електромеханічного технікуму, він з мінімальним відривом від переможця здобув друге місце серед 24 учасників.

В минулому році представник коледжу був на третьому місці, є в арсеналі закладу і перші місця, і досвід організації всеукраїнських олімпіад на базі ХПК. До таких стабільно високих результатів призводить спільна робота всіх викладачів циклових комісій програмного забезпечення та комп’ютерних систем і мереж. Відіграє свою позитивну роль і робота гуртка розвитку інформаційних технологій, під час якої студенти підвищують свій рівень, шукаючи розв’язання надскладних завдань, що виходять за рамки навчальних планів. І це стає запорукою і високих результатів на олімпіадах, і затребуваності їх на ринку праці як добре оплачуваних ІТ-фахівців.

Адміністрація коледжу дякує переможцю та його викладачам за високі результати роботи!