Студент Хмельницької політехніки вчергове успішно виступив на Чемпіонаті України з традиційного карате

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото зі змагань

Багаторазовий чемпіон України з традиційного карате студент Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» Нікіта Бузінський щороку тішить своїми спортивними досягненнями.

Нікіта займається карате з 5 років. Обрав саме цей вид спорту за прикладом старшого брата Євгена, який також із дитинства займається карате й успішно представляє Україну на Чемпіонатах Європи та світу. Тренування проходять майже щодня по дві години у вечірній час, що дає змогу успішному спортсмену вміло поєднувати навчання на відділенні комп′ютерної інженерії та заняття улюбленим спортом.

24–25 квітня юнак успішно виступив на Чемпіонаті України з традиційного карате у місті Кропивницькому, де виборов особисто:

  • перше місце у програмі Ката (вікова категорія 18–20 років);
  • друге місце у програмі Куміте (вікова категорія 18–20);

а в складі команди міста Хмельницького:

  • перше місце у програмі Куміте;
  • третє місце у програмі Ката.

За два місяці Нікіта стане дипломованим фахівцем із комп’ютерної інженерії. Який би шлях не обрав талановитий юнак – спортивний чи ІТ-кар’єру, хмельницькі політехніки завжди будуть раді його новим досягненням, а його перемоги на міжнародних і всеукраїнських змаганнях залишаться яскравою сторінкою у спортивній історії навчального закладу.

Дипломи переможців Фото зі змагань