Студент Хмельницького політехнічного коледжу Університету тричі став чемпіоном України з картингу

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
Денис Снігур

Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» здавна славиться талановитими студентами. Ось і серед нової когорти є особистості, що у свої 16 років вже досягли вагомих результатів.

Студент першого курсу відділення автомобільного транспорту Денис Снігур змалечку займається картингом. Іще в далекому 2009 році на змаганнях у м. Києві він отримав звання чемпіона України. Скільки перемог було з тих пір – не може порахувати й сам Денис, адже лише у цьому році він тричі підтвердив своє чемпіонство: в абсолютному заліку, з шосейно-кільцевих перегонів та у класі картів «Популярний» «Товариства сприяння обороні України» з картингу.

Масштабність спортивних досягнень Дениса Снігура з огляду на його юний вік вражає: аж 77 дипломів та грамот – це відображення його 77 перемог та здобутків.

Логічним продовженням дитячого захоплення став вибір професії автомобіліста. Вдале поєднання хобі та професійних знань, отриманих під час навчання у коледжі, стане запорукою його майбутніх життєвих успіхів. Завідувач відділення автомобільного транспорту Леонід Пірог та куратор групи Леся Гадзира з неприхованою радістю пишаються своїм вихованцем, як і вся велика політехнічна родина.

Денис Снігур Денис Снігур Денис Снігур