Студент кафедри автомобілебудування у рамках проекту Еразмус+ упродовж семестру навчався в Університеті Кінгстона

Кафедра автомобілебудування Львівської політехніки
Омар Бехіт

Львівська політехніка має налагоджену співпрацю з Університетом Кінгстона (Kingston University, London) у рамках проекту Еразмус+ КА1, і вже кілька років поспіль наші студенти мають можливість семестрового навчання за обміном у Великій Британії. Загалом у проєкті задіяні п’ять інститутів Національного університету «Львівська політехніка», серед яких – Інститут механічної інженерії та транспорту.

Цього навчального року студент кафедри автомобілебудування Омар Бехіт, який навчається на англомовній освітній програмі кафедри, взяв участь у міжнародній кредитній мобільності й мав можливість навчатись упродовж семестру в Університеті Кінгстона.

Омар розповів про свої враження так:

– Це був чудовий шанс і цікавий досвід, що дало мені можливість відчути нову культуру та нові підходи до навчання, а також покращити володіння англійською мовою. Я познайомився з багатьма людьми з різних країн та отримав досвід, який допоміг мені стати більш відповідальною і надійною людиною. У вільний час я відвідав цікаві місця та міста, я дуже задоволений, що отримав можливість навчатись в рамках програми Еразмус+.