Студент ІБІС здобув перемогу на Всеукраїнському конкурсі робіт із будівництва та цивільної інженерії

Кафедра будівельних конструкцій та мостів Львівської політехніки
Київський національний університет архітектури та будівництва

Цього року Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт для спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» змінив місце проведення, і його організовував Київський національний університет будівництва i архітектури.

Однак це не завадило студентові ІІ курсу магістратури наукового напряму кафедри будівельних конструкцій та мостів Інституту будівництва та інженерних систем Львівської політехніки Максиму Кушинову здобути перемогу за спеціалізацією «Промислове та цивільне будівництво» й отримати диплом І ступеня. Керівником роботи є д.т.н., професор, директор Інституту будівництва та інженерних систем Зіновій Бліхарський.

Роботу студента «Комп’ютерне моделювання нелінійної роботи залізобетонної балки прямокутного перерізу з пошкодженням за допомогою програмного комплексу ANSYS» відзначили всі члени жюрі як надзвичайно актуальну й таку, що має практичне застосування.

Також варто зазначити, що це вже друга участь Максима Кушинова у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, проте минулого разу він посів ІІІ місце. Провівши наукові дослідження в лабораторії кафедри НДЛ-23, студент зміг покращити свій результат, з чим і вітаємо його та керівника!

Докладніше про конкурс – на сайті КНУБА.