Стартувала реєстрація на перший етап олімпіади IT Challenge, організованої за участю Львівської політехніки

Львівський ІТ Кластер
Старт інтернет-олімпіади з інформаційних технологій IT Challenge

Стартувала реєстрація на перший етап міської інтернет-олімпіади з інформаційних технологій IT Challenge. До 31 січня 2020 року учні 7–11 класів можуть подавати свої заявки.

IT Challenge – це щорічна інтернет-олімпіада для талановитих учнів 7–11 класів, що цікавляться інформаційними технологіями. Сьомий рік поспіль Львівський ІТ Кластер спільно з Національним університетом «Львівська політехніка» і Львівською міською радою нагороджуватиме школу-призерку комп’ютерним класом, а переможця – стипендією.

Для участі в олімпіаді спершу потрібно зареєструватись. Далі на учасників чекають три етапи конкурсу.

  • Перший (заочний) етап IT Challenge відбудеться 1 лютого, з 10:00 до 14:00, через систему тестувань. Упродовж чотирьох годин учасники олімпіади мають ознайомитися з інструкціями і виконати завдання. Переможців допускають до участі у другому етапі. Запрошення будуть розіслані на електронні скриньки до 14 березня.
  • Другий (очний) етап олімпіади – онлайн-тестування – відбудеться 14 березня на базі бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка». Учасникам потрібно буде розв’язати завдання з програмування і офісних програм.
  • Третій етап, який триватиме до 10 квітня, передбачає виконання творчого завдання. Теми завдань будуть доступні також у квітні.

Учасники третього етапу отримають цінні призи. Урочиста церемонія нагородження переможців олімпіади і вчителів, які підготували учнів, відбудеться наприкінці квітня.

Реєстрація