Стартує новий конкурс на отримання заохочень для викладачів ІХХТ у межах проєкту «До вершин з ROSHEN»

Портал можливостей
доплати для викладачів ІХХТ

У межах проєкту «До вершин з ROSHEN» стартує новий конкурс на отримання заохочень для викладачів Інституту хімії та хімічних технологій.

Прийом документів розпочинається з 31 липня 2020 року і триватиме до 20 серпня 2020 року.

 Для подачі документів ознайомтесь уважно з оновленим Положенням та використовуйте оновлені шаблони додатків, що подані у додатках допису.

Інструктаж із надсилання документів:

  1. Додаток 1а, у форматі XLS, заповнений. Цей додаток не потрібно сканувати чи роздруковувати, а заповнити лише необхідну інформацію на Листі 1.
  2. Додаток 1б, у форматі PDF, заповнений, підписаний (підписує претендент і завідувач профільної кафедри) та відсканований.
  3. Додаток 2, у форматі PDF, заповнений, підписаний (підписує претендент і завідувач профільної кафедри) та відсканований.
  4. Файли назвати за зразком: «Ваше Прізвище_кафедра__додаток 1а», «Ваше Прізвище_кафедра_додаток 1б» тощо.
  5. Додатково створити папки за зразком: «Ваше Прізвище_наука» та «Ваше Прізвище_освіта» , завантажити у папку файли-підтвердження даних у форматі PDF із додатку 2. Заархівувати папки в однойменні архіви формату RAR або ZIP.
  6. Надіслати файли (Додаток 1а, Додаток 1б, Додаток 2 та супутні архіви із документами) на електронну пошту ixxt.dept@lpnu.ua не пізніше 20 серпня 2020 року з поміткою «На конкурс «До вершин з Рошен» – Ваше Прізвище – викладач».