Стартап-школу Університету відвідав генеральний директор Торгово-промислової палати Ерфурта Геральд Груссер

Tech StartUp School Львівської політехніки
 Геральд Груссер відвідав Tech StartUp School

Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» мала честь приймати почесного професора Львівської політехніки, генерального директора Торгово-промислової палати Ерфурта, професора Геральда Груссера (Тюрингія, Німеччина). Організував зустріч директор Німецько-Українського освітнього центру Денис Невінський.

Окрім знайомства з діяльністю стартап-школи Університету, гість обговорив із львівськими політехніками можливості співпраці. Зокрема, домовилися, що на фінал конкурсу StartUp Прорив (відбуватиметься 6–8 грудня 2018 року) приїдуть керівники підрозділів Торгово-промислової палати Тюрингії, які займаються інноваціями та стартапами. Це буде нагода ознайомитися з найкращими напрацюваннями учасників конкурсу та відібрати з-поміж них ті, які презентуватимуть у Німеччині. Також для конкурсантів проведуть майстер-класи з ефективного розвитку стартапів, базовані на німецькому досвіді.

А у травні 2019 року під час саміту між Тюрингією та Україною за участю прем’єр-міністра Тюрингії Tech StartUp School Львівської політехніки впродовж усього дня представлятиме свої напрацювання і здобутки, ділитиметься планами на майбутнє з німецькими бізнесменами та урядовцями.

 Геральд Груссер відвідав Tech StartUp School  Геральд Груссер відвідав Tech StartUp School  Геральд Груссер відвідав Tech StartUp School  Геральд Груссер відвідав Tech StartUp School