Старшокурсники загальноосвітньої школи-гімназії «Відродження» відвідали ІМФН Львівської політехніки

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Фото із зустрічей

21 вересня 2022 року учні 10 та 11 класів приватної середньої загальноосвітньої школи-гімназії «Відродження» під керівництвом директорки доцентки Галини Лоїк та її заступниці Христини Вінчур ознайомилися з роботою випускових кафедр Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки – міжнародної інформації, прикладної математики та прикладної фізики і наноматеріалознавства.

Зокрема, завідувач кафедри міжнародної інформації професор Василь Гулай ознайомив учнів з основними етапами історії Львівської політехніки, Інституту прикладної математики та фундаментальних наук і кафедри міжнародної інформації.

Основну увагу на зустрічі було зосереджено на професійному самовизначенні старшокласників, використанні ними доступних можливостей, інформації про спеціальності, які викликають найбільше зацікавлення молоді. Зокрема, професор Гулай докладно зупинися на специфіці бакалаврської освітньої програми «Міжнародна інформація» спеціальності 291 «Міжнародні відноси, суспільні комунікації та регіональні студії», варіантах студентських активностей та перспективах працевлаштування майбутніх інформаційних аналітиків-міжнародників. На завершення учні висловили зацікавлення участю у наступних профорієнтаційних заходах кафедри міжнародної інформації, наукових проектах, літніх/зимових українсько-польських школах.

Цікавим та корисними були також зустрічі на кафедрах прикладної математики та прикладної фізики і наноматеріалознавства.

Дізнатися більше можна на сторінці школи-гімназії «Відродження» у соцмережі Фейсбук.

Фото із зустрічей Фото із зустрічей