Старшокласники із сімей у складних життєвих обставинах відвідали Львівську політехніку

За матеріалами сайту Львівської міської ради
Фото з відвідин Львівської політехніки

У Львівському міському центрі соціальних служб триває профорієнтаційний проєкт «Простір вибору». Він покликаний готувати старшокласників із сімей у складних життєвих обставинах до вступу у заклади вищої освіти. Цього разу учасники проєкту побували в Національному університеті «Львівська політехніка».

«В університеті старшокласники дізнались більше про умови вступу, життя студентів, познайомились з викладачами вишу, а також відвідали аудиторії та Музей історії Львівської політехніки», – розповіли у Центрі соціальних служб.

Проєкт триватиме аж до кінця літа. У його межах заплановано ще низку візитів. Зокрема, окрім Національного університету «Львівська політехніка», діти відвідають ще Львівський національний університет імені Івана Франка, Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, Львівський державний університет внутрішніх справ, Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, Український католицький університет.

Крім візитів у виші, проєкт передбачає тренінги, які допоможуть дітям краще зрозуміти, що вони люблять та чим насправді хочуть займатись в майбутньому. Також будуть зустрічі з відомими людьми з історіями успіху, заняття з психологами із самопрезентації та самоменеджменту. Завершальним етапом проєкту стане «соціальне репетиторство» або долучення дітей до підготовчих курсів, які діють при закладах вищої освіти.

Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки