Співпраця кафедри фінансів ІНЕМ з OKKO Group: нові можливості та перспективи

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Фото із зустрічі

OKKO Group – загальноукраїнський холдинг компаній, флагманом якого є мережа АЗК ОККО («Концерн Галнафтогаз»). До складу холдингу входить більше 10 різнопрофільних бізнесів у сфері виробництва, торгівлі, будівництва, сервісних та інших послуг.

На запрошення представників OKKO Group у Львові було проведено екскурсію для викладачів кафедри фінансів Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки в головний офіс компанії. Обговорення вимог роботодавця до рівня підготовки здобувачів вищої освіти – головна тема дискусії, до якої були запрошені гаранти освітніх програм і працівники кафедри. Окреслено перспективні напрями роботи між кафедрою фінансів і представниками OKKO Group (стажування, підвищення кваліфікації, спільні інноваційні проєкти, працевлаштування випускників тощо).

Водночас на запрошення завідувачки кафедри фінансів професорки Марії Бондарчук та її заступників – доцентки Наталії Синютки і доцента Павла Гориславця – представники ОККО заїхали до Львівської політехніки. Професійна актуальна лекція-практикум на тему «Акцизна революція. Як це вплинуло на життя компанії ОККО» спричинила неабиякий інтерес у студентів і викладачів.

Своїми знаннями й думками зі здобувачами першого і другого рівня підготовки кафедри фінансів, кафедри маркетингу і логістики, кафедри зовнішньо-економічної та митної діяльності Інституту економіки і менеджменту поділилися Ганна Венжівська (випускниця кафедри фінансів) – керівниця відділу аналізу бізнес-процесів, та Лілія Хоміць – фахівчиня з розвитку бренду роботодавця.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі