Шостий Еко-вікенд у Львівській політехніці відбудеться в онлайн-форматі

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Вшосте у Львівській політехніці відбудеться Еко-вікенд, який організовує відділ маркетингу нашого університету. Ці заходи спрямовані на поширення та пропагування екологічного способу життя.

― На жаль, цьогоріч ми знову проводитимемо заходи нашого Еко-вікенду в онлайн-форматі. Раніше це був масштабний фестиваль, та тепер змушені адаптовуватися до тих реалій, в яких перебуваємо. Та навіть під час війни, не слід забувати про довкілля і про те, як кожен із нас може докластися до збереження середовища, ― зазначила очільниця відділу маркетингу Ірина Романовська.

У співпраці з кафедрою екології та збалансованого природокористування Інститут сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки відділ маркетингу підготував низку екологічних порад.

― Важливо вести спосіб життя в стилі еко, адаптовуючись до реалій. На офіційній сторінці Львівської політехніки в інстаграмі 15 листопада з 13:30 відбудеться онлайн-зустріч із випускницею нашого університету, менеджеркою з комунікацій напряму «Рідкісні види» WWF-Україна (Всесвітній фонд природи Україна) Сузанною Тимочко. Ми розмовлятимемо про туризм в умовах війни, зокрема дикий туристичний етикет, ― додала Ірина Романовська.

Також у межах Еко-вікенду та Дня студента 17 листопада в Студентському волонтерському штабі (вул. Лазаренка, 42) о 17:00 розпочнеться майстер-клас «Тепло для війська», в межах якого вчитимуть виготовляти окопні свічки.