Школярі з городоцької гімназії побували на екскурсії у Львівській політехніці

Кафедра загальної фізики Львівської політехніки
Фото з відвідин Львівської політехніки

На запрошення керівника Центру креативних індустрій, доцента кафедри загально фізики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Олександра Захар’яша учні 9–10 класів Городоцького Навчально-виховного комплексу № 2 І–ІІІ ступенів «Заклад загальної середньої освіти І ступеня – гімназія» мали змогу відвідати один з найпрестижніших закладів вищої освіти України – Національний університет «Львівська політехніка».

Діти були надзвичайно захоплені цікавою та змістовною екскурсією стінами закладу з 200-літньою історією. Відвідали бібліотеку, Актову залу, Музей Університету, ознайомилися з цікавими елементами інтер’єру та екстер’єру. Постаті відомих людей, які викладали у закладі, керували ним, доклали чимало зусиль для його розвитку, а також імена відомих випускників сучасності, безумовно, надихатимуть наших дітей рости інтелектуально, а, можливо, й обрати Університет своєю альма-матер.

Щиро дякуємо організаторам – гуманітарному управлінню Городоцької міської ради – за допомогу в організації поїздки! Окреме спасибі доценту кафедри історії, музеєзнавства та культурної спадщини Львівської політехніки Андрію Павлишину за цікаву розповідь, за можливість трішки поринути в історію, за незабутні враження для дітей! Сподіваємось на майбутню співпрацю!

Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки