Школярі взяли участь в «ArtTherapy майстерні» від проєкту SMART SPACE, організованого у співпраці з Університетом

За матеріалами сайту Львівської обласної військової адміністрації
Фото із заходу

SMART SPACE – це інтерактивний інноваційний проєкт, який створили у співпраці управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації, громадська організація «Амбасадори освіти» і Національний університет «Львівська політехніка».

У межах проєкту молодь отримує доступ до освітніх, культурних послуг, які відповідають європейському рівню, розкриває свій творчий потенціал, бізнес-навички та креативне мислення, має можливість реалізувати свої ідеї та отримати менторську підтримку впродовж усього періоду навчання.

10 травня біля Національного університету «Львівська політехніка» відбувся один із заходів у межах проєкту, а саме «ArtTherapy майстерня», на яку зібралися майже 60 учнів старших класів. Психологиня та художниця з артпростору «Сонячна майстерня» навчали учасників заходу, як за допомогою дихальних практик та малювання можна заземлитися, відволіктися й покращити свій психоемоційний стан.

Приєдналися до такого майстер-класу заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко, заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОВА Андрій Тур і проректор Львівської політехніки з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Роман Корж.

«Наші захисники і захисниці опановують нову зброю не за місяці чи тижні, а за дні. Так і вам бажаємо здобувати знання, вчитися, вступати у навчальні заклади, які ви обрали, щоб в майбутньому продовжувати розвивати нашу державу», – зазначив Іван Собко.

Докладніше про проєкт SMART SPACE – на сайті Львівської обласної військової адміністрації.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу