Що варто знати про участь в конкурсі наукових робіт «Єдність України в контексті окупованих територій»?

Організатори заходу
Заставка до матеріалу

Аналітичний центр Українського католицького університету запрошує молодих дослідників до участі в конференції «Єдність України в контексті окупованих територій», яка відбудеться у Києві 8–9 липня 2021 року і є першим кроком до підготовки щорічної міжнародної конференції UCU Global.

До участі запрошують осіб, які навчаються в українських закладах вищої освіти на програмі освітнього рівня магістр, на третьому освітньо-науковому рівні (PhD програми), а також молодих дослідників віком до 35 років.

  • Не впевнені, що ваша ідея наукової роботи підійде під вимоги конкурсу?
  • Не розібралися з вимогами до роботи?
  • Навчаєтесь на бакалавраті, але дуже би хотіли взяти участь в конкурсі?

На ці та багато інших запитань відповідали організатори на першій Q&A сесії щодо конкурсу наукових робіт для участі в конференції «Єдність України в контексті окупованих територій»:

– Друзі, також найчастіше до нас звертались з питанням, чи можна студентам бакалаврам брати участь у конкурсі Ми прийняли рішення і хочемо повідомити: якщо ви навчаєтесь на бакалавраті, або ж не відповідаєте віковим обмеженням чи іншим формальним критеріям – не засмучуйтесь. Подавайте свої роботи!Ви зможете бути долученими до мережі тих людей, які цікавляться і опрацьовують такі ж теми, що і ви. Зможете стати слухачем конференції, коментувати та дискутувати. А також, за умови якщо роботи пройдуть рецензування Конкурсної комісії, ми опублікуємо їх у збірнику матеріалів як позаконкурсні роботи. Відповіді на інші запитання можна послухати у відео з Q&A сесії. Якщо у вас виникатимуть ще запитання – надсилайте їх нам.

Наступна Q&A сесія запланована на 16 квітня, 16:00. Ми детальніше поговоримо про тематичні напрями, зміст та структуру роботи, яких вимог слід дотримуватись, щоб Ваше дослідження успішно пройшло оцінювання і було опубліковане у збірнику. Якщо ви сумніваєтесь, чи ваша тема або напрям дослідження підходять, маєте питання щодо оформлення або ж інші ідеї, які хотіли б обговорити – ми готові відповісти.

Зустрінемось 16 квітня о 16:00 на сторінці Аналітичного центру. Питання можна буде поставити одразу під відео-трансляцією або задати наперед. Нагадуємо, що дедлайн подачі робіт на конкурс – 30 квітня.

Більше інформації шукайте на веб-сторінці конференції.