Проєктний офіс Політехніки: ще одна пропозиція програми «Горизонт 2020» у сфері штучного інтелекту для медицини

Проєктний офіс Львівської політехніки
Optimal treatment for patients with solid tumours in Europe through Artificial Intelligence

Проєктний офіс Національного університету «Львівська політехніка» інформує про ще одну актуальну пропозицію від програми ЄС із досліджень та інновацій «Горизонт 2020» у сфері штучного інтелекту для медицини – Optimal treatment for patients with solid tumours in Europe through Artificial Intelligence (Оптимальне лікування пацієнтів із великими пухлинами в Європі за допомогою штучного інтелекту).

Попит на лікування онкологічних захворювань у Європі продовжує значно зростати, прогнозують, що кількість випадків онкологічних захворювань зросте на 14,1% до 2030 року. Це призводить до зростання попиту на інноваційні методи лікування раку серед пацієнтів.

У своїх пропозиціях заявники повинні запропонувати платформу на основі штучного інтелекту, яка допоможе вдосконалити онкологічні методи лікування в ЄС та за його межами.

Платформа повинна дати можливість онкологам економити цінний час завдяки автоматичному збору даних та полегшеній оцінці на основі закладених принципів.

Тема добре узгоджується зі стратегією Європейської Комісії щодо розробки Європейського простору даних про здоров’я та Європейського плану боротьби з раком.

Дедлайн: 29 вересня 2020 року.