В Університеті заплановано семінари у межах проєкту «Енергоефективність у громадах 11»

За матеріалами сайту ЛОДА
енергетичний сертифікат Малаги

У Національному університеті «Львівська політехніка» у межах імплементації українсько-німецького проєкту технічного співробітництва «Енергоефективність у громадах 11» заплановано 4-денні семінари.

Участь у семінарах можуть взяти апліканти, які відповідають кожній з таких вимог:

  • представляють Західний регіон України (Волинську, Закарпатську, Івано-Франківську, Львівську, Рівненську, Тернопільську та Чернівецьку області);
  • відповідальні зa енергоменеджмент представники міських рад, ОТГ (до складу яких входять міста), міських чи міського підпорядкування закладів охорони здоров’я.

Учасники зазначених семінарів ознайомляться з прикладами впровадження заходів з енергозбереження у будівлях закладів охорони здоров’я.

Семінари провадитимуть досвідчені енергоаудитори, які поділяться власним досвідом щодо енергоефективності у закладах охорони здоров’я, а також відповідатимуть на запитання.

Участь у семінарах безкоштовна. Учасникам організують проживання та харчування на період семінару, компенсацію витрат на проїзд до місця заходу, a по закінченню навчання – презентаційні матеріали в електронній формі. Після завершення семінару учасники отримають відповідні сертифікати.

Графік навчання (усі тренінги ідентичні):

  • семінар 1: 06–09.04.2020;
  • семінар 2: 11–14.05.2020;
  • семінар 3: 25–28.05.2020.

Семінари заплановано провести в Інституті адміністрування та післядипломної освіти Національного університету «Львівська політехніка» на вулиці Митрополита Андрея, 5, IV навчальний корпус.

Для участі необхідно заповнити форму заявки та надіслати на електронну пошту ipdokursy@polynet.lviv.ua.