Одна з провідних інноваційних компаній України «С-інжиніринг» запрошує Львівську політехніку до співпраці

Ігор Галущак, прес-служба Львівської політехніки
в офісі компанії «С-інжиніринг»

ТОВ «С-інжиніринг» – одна з провідних компаній України, що входить до складу холдингу SE Group International. Вона розробляє та впроваджує проекти «під ключ» за такими напрямами як системи електропостачання, автоматизації, керування електроприводом, технічна безпека, телекомунікаційні системи, а також пропонує післягарантійне сервісне обслуговування (аутсорсинг).

Як повідомила Марія Попович, менеджер зі зв’язків з громадськістю ТОВ «С-Інжиніринг», компанія підписала чимало контрактів з відомими брендами світового рівня, застосовує інноваційний підхід до розв’язання поставлених завдань, чітко дотримується власних принципів: гарантує високу якість, орієнтується на замовника та працює на конкретний результат. Успіх зумовлює наявність у штаті компанії кваліфікованого персоналу. Адже це – одна з головних цінностей «С-інжиніринг».

Нині, дотримуючись планів інтенсивного розвитку, потреба компанії у кваліфікованих, ініціативних фахівцях є першочерговою. Сьогодні тут формують команду однодумців, об’єднаних спільною метою, прагненням до професійного та особистісного зростання. Саме молоді випускники технічних вищих навчальних закладів беруть участь у розробці інноваційних патентованих розробок компанії у сфері автоматизації (SENUMAC LEFFOL) та електротехніки, що стали її фірмовою візитівкою. Компанія веде тісну співпрацю з Одеським національним політехнічним університетом, політехнічними вишами Києва та Харкова й звісно, зацікавлена у подібних контактах також із Львівською політехнікою. Вона передусім потребує талановитих молодих інженерів-енергетиків і надає їм широкі можливості для проходження практики та подальшого працевлаштування.

Детальніше з кар’єрними пропозиціями «С-Інжиніринг» можна ознайомитись на сайті компанії.