Ротарі Клуб «Львів-Центр» профінансує створення устаткування для автоматичного фасування гідрогелевих пов’язок, які виготовляють в ІХХТ

Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

Під час зустрічі ректора Львівської політехніки Юрія Бобала з представниками Ротарі Клубу «Львів-Центр» домовилися про підтримку у виробництві гідрогелевих пов’язок для потреб лікарських установ.

Президент Клубу Любомир Засадний коротко проінформував присутніх про гуманітарну діяльність Клубу в умовах війни, в тому числі і про підтримку Львівської політехніки у виробництві гідрогелевих пов’язок для потреб лікарських установ.

Ректор Політехніки подякував Клубу за фінансову підтримку у придбанні реактивів для виготовлення пов’язок і коротко окреслив напрямки роботи установи в такий складний для країни час.

― Ротарі Клуб продовжуватиме співпрацю з Львівською політехнікою в напрямі розширення виробництва таких необхідних для поранених воїнів ЗСУ та мирного населення лікувальних препаратів. Для цього Ротарі Клуб «Львів-Центр» взяв на себе зобов’язання разом з іншими Ротарі Клубами Львова профінансувати устаткування для автоматичного фасування гідрогелевих пов’язок, що дозволить збільшити їх виробництво як мінімум втричі¸ ― пояснив професор кафедри фізичної, аналітичної та загальної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Володимир Старчевський.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці