Роботи хмельницьких політехніків відзначили у Фіналі конкурсу на найкраще відео з питань фінансової грамотності

За матеріалами сайту Фонду гарантування вкладів фізичних осіб
конкурс на найкраще відео з питань фінансової грамотності

Як уже повідомляли, три роботи студентів-економістів Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» потрапили у Фінал конкурсу на найкраще відео з питань фінансової грамотності серед студентів закладів вищої освіти 2020 року. Конкурс організував Фонд гарантування вкладів фізичних осіб за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» в рамках святкування Всесвітнього тижня грошей в Україні – 2020.

Журі оцінило роботи учасників Конкурсу за критеріями відповідності, передбаченими Правилами Конкурсу, і визначило трьох переможців.

Також експертне журі відзначило три відеороботи за додатковими категоріями. Дві з них належать студентам Хмельницького політехнічного коледжу Львівської політехніки:

  • «Найкраща анімація» – Дмитро Дмитришин, відеоробота на тему «Депозитний договір: що треба знати перед тим, як підписати»;
  • «Найбільш креативний сценарій» – Владислав Станкевич, відеоробота на тему «Депозитний договір: що треба знати перед тим, як підписати».