Резолюція Міжнародної науково-практичної конференції «Партнерство заради соціальних змін: 20 років досвіду»

Міжнародний центр «Інтеграція» Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

24–29 жовтня 2019 року у Львівській політехніці відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Партнерство заради соціальних змін: 20 років досвіду», присвячена 20-й річниці канадсько-українського проєкту «Реформування соціальних служб» (1999–2003 рр.), виконаного на базі Національного університету «Львівська політехніка» за фінансової підтримки Канадської Агенції з Міжнародного Розвитку (CIDA).

Організатори конференції: Інститут гуманітарних та соціальних наук, Міжнародний центр професійного партнерства «Інтеграція», Служба доступності до можливостей навчання «Без обмежень», кафедра соціології та соціальної роботи. До організації долучилися: Манітобський університет (Канада), Міжнародний благодійний фонд «Міжнародний Фонд Соціальної Адаптації» (МФСА) (Україна), Вюрцбурзький університет Юліуса Максиміліана (Німеччина), Канадський Центр вивчення інвалідності (Канада), державні і громадські організації осіб з інвалідністю м. Львова (Україна). Учасниками Конференції були представники державних і громадських організацій соціального спрямування, закладів освіти та органів місцевого самоврядування.

Програма Конференції передбачала обмін досвідом під час пленарних доповідей, проведення українськими та закордонними фахівцями заходів підвищення кваліфікації, а також участь у Дні здоров’я Львівської політехніки. За результатами проведення конференції було укладено Резолюцію.