Ректори Львівської політехніки та Краківського економічного університету на онлайн-зустрічі обговорили питання співпраці

Кафедра адміністративного та фінансового менеджменту
Ректор Львівської політехніки на онлайн-зустрічі

1 грудня відбулась зустріч в інтернет-форматі ректорів Національного університету «Львівська політехніка» професора Юрія Бобала та Краківського економічного університету професора Станіслава Мазура. У зустрічі взяли участь також завідувач кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування та післядипломної освіти Назар Подольчак і професор кафедри АФМ Олексій Другов.

Сторони обговорили питання участі дослідників Краківського економічного університету в конференції «Форум публічного управління та інновацій», яка відбудеться 20–21 травня 2021 року у Львові. У контексті цієї розмови представники Львівської політехніки запросили ректора Станіслава Мазура стати членом Програмної ради конференції, а дослідників польського університету – взяти участь у її роботі.

На зустрічі йшлося також про участь у міжнародній асоціації «Публічне управління та інновації». Львівські політехніки надали коротку інформацію про цілі асоціації та її роботу і запросили Краківський економічний університет взяти участь у цьому проєкті.

Відбулось обговорення співпраці щодо науково-інноваційних проєктів від Tech Startup School Національного університету «Львівська політехніка». Говорили і про спільні стартапи, інновації, зустрічі та гранти від ЄС.

Під час зустрічі порушили також питання про:

  • спільні методичні практикуми з аналізу інноваційності економіки;
  • спільні програми з державного управління та менеджменту (післядипломна освіта, MBA тощо);
  • програми обміну студентами.
Львівські політехніки на онлайн-зустрічі Ректор Львівської політехніки на онлайн-зустрічі