Ректор Юрій Бобало: «Ми зобов’язані боротися за перемогу не лише тримаючи зброю, а й сумлінно працюючи»

Ректор Львівської політехніки
Ректор Львівської політехніки Юрій Бобало

Дорогі політехніки!

Майже місяць ми перебуваємо в страшній реальності війни. Ворожа навала перевернула звичне і злагоджене життя кожного з нас. Та ця війна згуртувала націю і загострила розуміння, що найбільша цінність ― люди. Тому передовсім маємо дбати один про одного.

Від сьогодні ми відновлюємо навчання у дистанційному форматі. Політехніка давно створила всі необхідні умови, щоб студенти не втрачали можливості здобувати якісну освіту навіть тоді, коли нема змоги відвідувати університет. Та онлайн-формат потребує особливої відповідальності кожного ― і викладачів, і студентів. Тому прошу докласти максимум зусиль, щоб у той час, коли наші воїни відважно боронять нас від ворогів, сумлінно вчити і вчитися, використовуючи кожен шанс для інтелектуального озброєння. Адже освічений народ має величезні переваги над невігласами.

Мусимо розуміти, що цю війну вороги ведуть на різних фронтах. Тому ми зобов’язані боротися за перемогу не лише тримаючи зброю, а й сумлінно працюючи, дбаючи про стабільність державної економіки. Наша робота в тилу ― надзвичайно важлива. Тож будьмо відповідальними!

Перемога ― за нами!

Слава Україні! Героям слава!
 

Юрій Бобало,
ректор Національного університету
«Львівська політехніка»