PwC Lviv SDC розпочав новий тренінговий курс для студентів кафедри обліку та аналізу

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Заставка PwC Lviv SDC

Розпочато новий практично орієнтований тренінговий курс удосконалення професійних знань і навичок за спеціальністю «Облік і оподаткування» від Львівського центру надання послуг міжнародної аудиторської фірми «PricewaterhouseCoopers» (входить у світову «велику четвірку»). Він призначений для студентів ІІІ–IV курсів бакалаврату і I–II курсів магістратури кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка».

До червня 2021 року студенти навчатимуться на онлайн-заняттях, які проводитимуть, зокрема, керівники підрозділів PwC Lviv SDC із залученням провідних фахівців в обліково-аналітичній сфері. На факультативних заняттях студенти матимуть змогу:

  • підвищити рівень знань і навичок із фінансового аналізу (у контексті міжнародної практики визначення та аналізу, зокрема показників EBITDA, EBIT, ROE, ROA, ROIC, EPS, DPS, P/E та інших на прикладі відомих зарубіжних компаній) та інвестиційного аналізу (у контексті міжнародної практики аналізу інвестицій в різні види цінних паперів, рекомендацій щодо формування оптимального портфелю цінних паперів, чинників, які впливають на відповідні інвестиційні рішення тощо);
  • досліджувати особливості ведення обліку та складання фінансової звітності в ЄС;
  • вдосконалювати свої soft skills, а також ознайомлюватись з діяльністю PricewaterhouseCoopers, зокрема у контексті можливостей особистісного, професійного та кар’єрного зростання студентів в разі працевлаштування у цій міжнародній аудиторській фірмі з «великої четвірки».

І це тільки половина того, що очікує студентів упродовж тренінгового онлайн-курсу від PwC Lviv SDC у 2021 році.

Також відповідно до умов тренінгового навчання найуспішніші слухачі курсу отримають запрошення від відділу персоналу PwC Lviv SDC на співбесіди щодо працевлаштування у цій міжнародній аудиторській фірмі. І, як свідчить досвід учасників минулорічних тренінгів, кращі студенти кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» успішно проходять співбесіду і приєднуються до високопрофесійної команди PwC.

Студенти можуть долучитись до курсу, починаючи з будь-якого онлайн-заняття.