Приват-доцентка Неапольського Університету прочитає відкриті лекції у рамках програми «Гостьовий лектор»

Кафедра історії, музеєзнавства та культурної спадщини
Тамара Михайляк

У рамках академічної співпраці кафедра історії, музеєзнавства та культурної спадщини Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки запросила Тамару Михайляк, приват-доцентку департаменту соціальних наук Неапольського Університету імені Фрідріха II, м. Неаполь, Італія, прочитати відкриті лекції у дистанційній формі в рамках програми «Гостьовий лектор» Національного університету «Львівська політехніка».

Лекції триватимуть з 10 до 24 березня 2023 року, тематика буде охоплювати дискусійні питання етнографічних досліджень в Італії у XIX столітті, візуальної і культурної антропології та використання зображень в антропологічних дослідженнях.

Анонсована подія важлива, оскільки вона є продовженням академічної співпраці. Так за сприяння Тамари Михайляк у рамках академічної мобільності старша викладачка кафедри ІМКС Оксана Годованська у листопаді-грудні 2022 року відвідала університет Сапієнца (Sapienza Università di Roma, м. Рим, Італія), де презентувала своє дослідження для викладачів і студентів відділу історії, культури та релігії.

Лекції відбуватимуться на платформі Zoom.

Початок о 10:00.