Провідна фахівчиня міжнародної компанії поділилася практичним досвідом зі студентами кафедри ХТС

Кафедра хімічної технології силікатів Львівської політехніки
Фото з лекції

Важливим елементом навчального процесу у підготовці висококваліфікованих та конкурентоздатних фахівців на ринку праці є поєднання зусиль закладу вищої освіти і провідних підприємств галузі. 3 жовтня 2024 року на кафедрі хімічної технології силікатів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки відбулась лекція провідного інженера з якості компанії Verallia Deutschland AG (Wirges) Ірини Ілючок на тему «Комплексний аналіз вад склотари: причини виникнення та способи їх усунення».

На лекції було детально проаналізовано можливі причини утворення браку скляних виробів та комплексні рішення щодо їх усунення. На підставі практичного досвіду лекторка презентувала стратегію забезпечення високоякісної продукції за рахунок жорсткого контролю й дотримання технологічних параметрів на всіх етапах виробництва.

Лекція викликала зацікавлення у здобувачів вищої освіти і науково-педагогічних працівників кафедри ХТС, які ставили чимало запитань як із технології виробництва скловиробів, так і щодо особливостей використання вогнетривів скловарною промисловістю.

Колектив кафедри хімічної технології силікатів щиро вдячний Ірині Ілючок за плідну співпрацю і сподівається на її подальший розвиток!

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції