Проректор Володимир Крайовський про реконструкцію і модернізацію спортивних комплексів Львівської політехніки

Анна Зіганшина, Центр комунікацій Львівської політехніки
Володимир Крайовський

Традиційно перед початком нового навчального року Львівська політехніка оновлює спортивні комплекси. Цьогоріч відбулася масштабна реконструкція та ремонт двох спортивних корпусів на вулиці Уласа Самчука.

«Головне завдання Університету – створити комфортні умови для заняття спортом. Саме над цим ми постійно працюємо. Крім спортивних комплексів на вулиці Уласа Самчука, Політехніка будує та модернізує й інші спортивні корпуси. Нещодавно завершили будівництво ігрового залу спортивного комплексу на вулиці Василя Стуса. Його обладнано найсучаснішим покриттям, системою вентиляції, світлом та інвентарем», – розповідає проректор із навчально-виробничої роботи Національного університету «Львівська політехніка» Володимир Крайовський.

Політехніка планує також реконструювати тенісний зал для змагань вищого рівня.

«Найбільший акцент ми робимо на модернізацію навчальних корпусів. Щодо залу легкої атлетики, то плануємо замінити підлогове покриття. У корпусі, де є басейн, встановили сучасну котельню та фільтри для очищення води. Звичайно, модернізації потребує й зал. У новому спортивному комплексі на вулиці Самчука відсутня система вентиляції. У літній період там некомфортно перебувати. Це питання також будемо розв’язувати», – говорить проректор.

Спортивний корпус на вулиці Уласа Самчука