Проєктний офіс Університету провів вебінар «Програма COST: особливості підготовки та подачі грантових пропозицій»

Проєктний офіс Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-семінару

26 вересня 2024 року відбувся вебінар на тему «Програма COST: особливості підготовки та подачі грантових пропозицій», організатором якого виступив Проєктний офіс Національного університету «Львівська політехніка». Участь у заході взяли 35 співробітників та науковців Львівської політехніки з різних інститутів і кафедр.

Захід розпочав керівник Проєктного офісу, к.т.н., доцент Назарій Андрущак, який ознайомив учасників з основними напрямами діяльності підрозділу, а також розповів про послуги та консультації, які той надає усім працівникам Львівської політехніки. Також керівник представив головного доповідача вебінару, фахівчиню Проєктного офісу Світлану Головчак.

Презентація містила багато корисної інформації щодо написання грантових заявок та заповнення аплікаційної форми за програмою COST. Зокрема, на вебінарі було детально розглянуто такі питання:

  1. Особливості грантової програми COST, а також можливості участі для молодих науковців і досвідчених учених.
  2. Країни-учасниці програми COST та критерії участі в конкурсі для України. Успішні проєкти COST на території нашої держави.
  3. Процес реєстрації на порталі e-COST; основні вимоги до створення профілю користувача.
  4. Формування мережі партнерів для написання, подання грантової пропозиції та реалізації активностей COST.
  5. Особливості заповнення грантової заявки на програму та основні кроки із завантаження шаблону до онлайн-системи e-COST.
  6. Критерії оцінки грантової пропозиції та мінімальна кількість балів, яку необхідно набрати, щоб отримати фінансування проєкту.

Після закінчення доповіді лекторки учасники вебінару мали можливість взяти участь у дискусії та поставити додаткові запитання. Найбільше слухачів цікавили основні аспекти заповнення грантової заявки та особливості створення мережі з партнерів за програмою COST.

Команда Проєктного офісу дякує всім присутнім за участь у заході та бажає нових перемог у конкурсах!

Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару