Проєктний офіс Університету інформує про постдокторські стипендії MSCA від програми «Горизонт 2020»

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка конкурсу

Проєктний офіс Національного університету «Львівська політехніка» інформує про початок конкурсу «Постдокторські стипендії MSCA 2021 / MSCA Postdoctoral Fellowships 2021» у рамках програми Європейського Союзу «Горизонт Європа».

Постдокторські стипендії MSCA (Marie Skłodowska-Curie Actions) можуть отримати дослідники, які мають ступінь доктора філософії/кандидата наук та готові підвищити власну кваліфікацію за допомогою міжнародної, міждисциплінарної та міжгалузевої мобільності в Європі (тобто в державі-члені ЄС або асоційованій країні Horizon Europe) чи в третій країні, не асоційованій з Horizon Europe.

Можливість відкрита для науковців будь-якої національності, які бажають брати участь у науково-дослідних проєктах. Стандартна тривалість стипендій має становити від 12 до 24 місяців.

Відрядження не можуть перевищувати третини стандартної тривалості стипендії, і вони повинні відповідати цілям проєкту. Фаза відрядження може бути одним періодом або поділятися на коротші періоди мобільності.

Для того, щоб надати стипендіатам MSCA навички, які розширюють їхні можливості для кар’єрного розвитку як в академічних колах, так і за їх межами, керівник та дослідник повинні спільно створити План розвитку кар’єри. На додаток до дослідницьких цілей, цей план повинен включати підготовку та потреби професійного розвитку фахівця, зокрема навчання, викладання, планування публікацій, участь у конференціях та заходах тощо.

Крайній термін подання пропозицій – 12 жовтня 2021 року.

Хочете впродовж 2 років отримувати зарплату понад 5000 євро? Подавайте проєкт на конкурс «Постдокторські стипендії MSCA 2021»!

Докладніше – на сторінці Проєктного офісу Львівської політехніки у соцмережі Фейсбук.