Нову програму «Системи штучного інтелекту» у Львівській політехніці підтримає ІТ-компанія N-iX

За матеріалами сайту «Artificial Intelligence»
Андрій Павлів

До підтримки програми «Системи штучного інтелекту» у Національному університеті «Львівська політехніка» долучилась ІТ-компанія N-iX. Оновлена програма, створена за підтримки Львівського ІТ Кластеру, членом якого також є N-iX, включатиме в себе не лише класичні дисципліни, а й практичні заняття та знання, потрібні сучасному ІТ спеціалістові. Студенти вивчатимуть не тільки програмування та розробку алгоритмів, також навчатимуться командній роботі й уже з першого курсу працюватимуть над власними проектами.

– Зараз в Україні є 130 тисяч ІТ-спеціалістів. Мета – 200 тисяч до 2020 року. ІТ-тренд дуже швидко розвивається. Багато людей хочуть почати працювати в ІТ, з’являється багато навчальних програм… Вірю, що якщо зберігатиметься такий темп модернізації та відкриття нових програм, то років через п’ять Львів даватиме дуже хорошу ІТ-освіту, – констатує Андрій Павлів, СEO N-iX та голова Наглядової ради Львівського ІТ Кластеру.

Компанія N-iX допоможе із забезпеченням комфортних умов навчання для студентів інноваційної програми, оновленням обладнання (комп’ютерів, мережевого та програмного забезпечення). Також заплановане оновлення одного з навчальних приміщень, щоб створити учасникам програми найкращі умови для навчання та роботи над власними розробками в рамках курсу «Командна робота».