Програма обміну для студентів бакалаврату Global UGRAD із компонентом «STEM та підприємництво» (UUAESE)

Посольство США в Україні
Лого Global UGRAD

Державний департамент США оголошує відкритий конкурс для участі у 2021–2022 академічному році у програмі обміну для студентів бакалаврату вищих навчальних закладів (Global Undergraduate Exchange Program, Global UGRAD) з компонентом для українських студентів «STEM та підприємництво» (UUAESE) 2021–2022. Учасників програми відбиратимуть за такими критеріями: академічна успішність, лідерський потенціал, активність у громадському житті, володіння письмовою та розмовною англійською мовою, мотивація та готовність стати учасником програми обміну.

Програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (Global UGRAD) з додатковим компонентом «STEM та підприємництво» (UUAESE) – це програма культурного обміну, яку здійснює Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США та підтримує народ Сполучених Штатів Америки. Ця міжнародна освітня та культурна програма обміну підтримує талановитих іноземних студентів, надає можливість майбутнім лідерам навчатися у США з метою поглиблення знань та вивчення культури і традицій Сполучених Штатів Америки.

Фіналісти програми Global UGRAD будуть навчатися впродовж одного семестру без отримання ступеня в університетах Сполучених Штатах Америки за будь-якими спеціальностями. Учасникам програми, які планують навчання в США за спеціальностями юриспруденція або медицина, пропонують вивчення тільки базових курсів із зазначених спеціальностей.

Програма обміну студентів вищих навчальних закладів Global UGRAD з компонентом UUAESE передбачає таке фінансове забезпечення: оплату проїзду учасників програми до/із США, оплату вартості навчання в американському університеті, проживання та харчування, медичне страхування, необхідні підручники та щомісячну стипендію.

Крайній термін подання анкет – 28 лютого 2021 року.

Докладніше – на сайті Посольства США в Україні.