Профорієнтаційна робота, яку провадять працівники кафедри кримінального права і процесу

Кафедра кримінального права і процесу Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

За попередніми прогнозами Міністерство освіти і науки України, учасниками зовнішнього незалежного оцінювання до закладів вищої освіти у 2021 році стануть близько 445–450 тисяч осіб. Більш песимістична тенденція щодо кількості вступників на другий (магістерський) рівень вищої освіти, що пов’язано з відчутним відтоком абітурієнтів у закордонні виші сусідніх іноземних держав.

Такі тенденції спонукають до відшукання викладачами кафедри новітніх, прогресивніших форм та способів проведення профорієнтаційної роботи, їхнього ефективного поєднання із вже традиційними.

Відповідно до узгодженого Плану проведення профорієнтаційної роботи викладачами кафедри кримінального права і процесу відбуваються зустрічі з потенційними абітурієнтами Університету у загальноосвітніх закладах міста Львова та області. Однак, із оголошеним Кабінетом Міністрів України карантином, такі зустрічі або трансформуються опосередком онлайн-платформ, або додатково узгоджуються, коректуються із керівництвом відповідних шкільних установ.