Професорка Університету взяла участь у презентації проєкту «Модель молодіжної Парламентської Асамблеї НАТО»

За матеріалами газети «День»
Фото з презентації

У редакції газети «День» відбулась презентація проєкту «Модель молодіжної Парламентської Асамблеї НАТО», метою якого є познайомити молодь України з цією організацією, принципами її роботи та безпосередньо передати наявний у парламентарів і фахівців дипломатичного профілю досвід нинішнім студентам закладів вищої освіти. Реалізацію цього проєкту нещодавно розпочала громадська організація «Мережа захисту національних інтересів АНТС» за підтримки Центру документації та інформації НАТО.

За підсумками реалізації першого етапу проєкту було отримано 215 заявок від студентів закладів вищої освіти. Частина з них візьмуть участь у проєкті за результатами відбору.

У презентації взяли участь учасниця АНТС, голова української делегації у ПА НАТО (2018–2019), народна депутатка України (2014–2019), професорка Національного університету «Львівська політехніка» Оксана Юринець; голова центру інформації та Документації НАТО в Україні Вінета Клейн, головна редакторка газети «День» Лариса Івшина, інші знані особи.

Докладніше – на сайті газети «День».