Професорка Латвійського університету прочитала лекцію для аспірантів кафедри політології та міжнародних відносин

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

13 вересня 2024 року професорка, завідувачка кафедри політології Латвійського університету Івета Райнхольде прочитала лекцію для аспірантів освітньо-наукової програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Львівської політехніки кваліфікації «доктор філософії» на тему «Належне врядування в ЄС. Успішні приклади процесу вступу».

Івета Райнхольде має великий досвід оцінки державної політики та реформ управління, є експертом із прав людини, реформ державного управління, належного врядування та питань місцевого самоврядування, також є експертом Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи (Страсбург), членом правління Європейської конфедерації інститутів внутрішнього аудиту (Брюссель).

Лекторка акцентувала увагу аспірантів на проблемах наукового дослідження врядування в ЄС, вивченні функціонування політичних інститутів Європейського Союзу, зміцненні адміністративного потенціалу крізь призму євроінтеграції.

Івета Райнхольде прочитала лекцію в рамках співпраці кафедри політології Латвійського університету із кафедрою політології та міжнародних відносин Національного університету «Львівська політехніка».

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції